Automatisering

Automatisering voor uw garagedeur nodig? Dan bent u bij Garagedeuren Doetinchem aan het juiste adres!

Wenst u alleen een automatisering op uw bestaande deur? Geen enkel probleem. Ook bij u kunnen we de onderstaande automatiseringen toepassen.

 

Standaard wordt de Motorline RossoEvo automatisering geleverd bij de garagedeur. Met zorg hebben wij een 3-tal automatiseringen voor u geselecteerd.

Specificaties betreffende de toe te passen automatiseringen kunt u hieronder vinden.

Standaard

Standaard

 

Motorline

Deze motor doet precies wat je van een garagedeur motor  mag verwachten. Hanteerbaar en makkelijk te installeren. Zoals al onze motoren is deze motor. geselecteerd om zijn kwaliteiten. Klik hier voor de specificaties.

 

Optioneel

Optioneel

 

Roger

Al jaren zijn de motoren van Roger Technology een betrouwbare partner gebleken. Tijdloos design en een kwalitatief hoogwaardig product.

Optioneel

Optioneel

 

Liftmaster

De motor van Liftmaster is uitgerust met een internet gateway die wordt ge-connect met uw Wifi. Hierdoor is het mogelijk om via uw smartfone de deur te openen en/of te sluiten. Hiervoor dient u de app te downloaden op uw smartfone. Tevens kunt u ten alle tijden de status van de deur bekijken: staat deze open of heb ik ‘m toch gesloten. Ook al bevindt u zich niet meer bij huis, door middel van de app kunt u de garagedeur alsnog openen of sluiten. Klik hier voor de specificaties.