Automatisering

Automatisering voor uw garagedeur nodig? Dan bent u bij Garagedeuren Doetinchem aan het juiste adres!

Wenst u alleen een automatisering op uw bestaande deur? Geen enkel probleem. Ook bij u kunnen we de onderstaande automatiseringen toepassen.

Specificaties betreffende de toe te passen automatiseringen kunt u hieronder vinden.

Standaard

Standaard

 

ProMatic

Deze motor van Hörmann doet precies wat je van een garagedeur motor  mag verwachten. Hanteerbaar en makkelijk te installeren. Deze motor wordt standaard geleverd bij een RenoMatic deur van Hörmann.

De ProMatic is een aandrijving die uitermate geschikt is voor de kleinere en lichtere garage kanteldeuren of sectionaaldeuren. De aandrijving is standaard voorzien van een soft start/stop systeem en wordt geleverd inclusief een handzender.

In de aandrijving is tevens een lamp ingebouwd die automatisch aan gaat wanneer de garagedeur aangestuurd wordt en na circa 3 minuten vanzelf weer dooft. De ProMatic heeft een openingssnelheid van circa 14 cm per seconde. De ProMatic aandrijving kan ook geleverd worden met een oplaadbare accu wat geschikt is voor garages zonder stroomaansluiting.

 

Optioneel

Optioneel

 

SupraMatic

De SupraMatic aandrijving is de snellere krachtige aandrijving van Hörmann welke tevens in verschillende krachtige uitvoeringen verkrijgbaar is. Deze aandrijving is geschikt voor zowel kleine als grote kanteldeuren of sectionaaldeuren in diverse gewichtklasse.

De aandrijving is standaard voorzien van een soft start/stop systeem en heeft een uitgebreid menu waar diverse voorkeuren kunnen worden ingesteld. De aandrijving wordt geleverd met een handzender en is voorzien van een ingebouwde lamp waarvan de brandtijd kan worden ingesteld. De SupraMatic heeft een openingssnelheid van circa 22 cm per seconde.

Optioneel

Optioneel

 

Liftmaster

Liftmaster bied verschillende type High-line motoren. Afhankelijk van de oppervlakte van de deur wordt er een geschikte motor geplaatst. ( 8-18m2)

Standaard wordt er bij deze aandrijving twee 4-kanaals handzenders en één draadloze wandzender geleverd. Deze aandrijving is MyQ voorbereid.

 

Motorline

Uw bestaande garagedeur laten automatiseren. Dat kan met al onze modellen en dus ook met Motorline RossoEvo. Standaard geleverd met twee 4-kanaals handzender en wandschakelaar. Geen mogelijkheid ingebouwd om deze te bedienen met een App.