Aandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie wil er nu graag door weer en wind of midden in de nacht de auto uit om de garage te openen? Met een garagedeuraandrijving van Hörmann lost u dat probleem op, want u opent uw gragedeur snel, gemakkelijk en veilig door middel van een handzender of via uw smartphone. Met de snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic accu (voor garages zonder stroomaansluiting), biedt Hörmann de meest innovatieve aandrijvingstechniek zodat u nooit in de kou staat.

Het gecertificeerde Hörmann-radiosysteem BiSecur zit standaard bij alle garagedeuraandrijvingen. Dit radiosysteem wordt gekenmerkt door een bijzonder veilige radioverbinding en kan verbonden worden met alle Hörmann-aandrijvingen, -radio-ontvangers en -bedieningselementen. Zo kunt u met BiSecur niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook uw Hörmann-voordeur, het inrithek of de verlichting.

Garagedeuraandrijving via app

Als u uw garagedeur niet alleen met handzenders, codeschakelaars of vingerscanners wilt bedienen, kunt u daarvoor de Hörmann BlueSecur-app op uw smartphone gebruiken. Via de intuïtieve gebruikersinterface van de app kan niet alleen de garagedeur via uw telefoon worden bediend, maar kan ook de verlichting van de deuraandrijving worden in- en uitgeschakeld. De app kan in Google Play en in de App Store gratis worden gedownload. Een bijbehorende ontvanger is standaard geïntegreerd in de Hörmann-aandrijving SupraMatic vanaf de 4e generatie. Voor de aandrijving ProMatic4 is een ontvanger optioneel verkrijgbaar.

Verbonden met Smart Home-centrales

De HCP-interface is in elke Hörmann-aandrijving geïntegreerd en maakt verbinding met externe Smart Home-centrales zoals Homematic en Delta Dore mogelijk. Als onderdeel van de huisautomatisering kan de deuraandrijving comfortabel via de gebruikersinterface van de betreffende Smart Home-centrale worden bediend en naar wens met andere slimme componenten van uw woning worden verbonden. Zo kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd dat sluiten van de garagedeur bij duisternis direct leidt tot inschakelen van de buiten- en halverlichting of dat de garagedeuraandrijving zo is ingesteld dat de garagedeur automatisch opent als u uw woning nadert. De garagedeur kan ook eenvoudig onderweg al worden geopend, zodat bijvoorbeeld de postbode een pakket kan achterlaten of zodat de status van de gekoppelde apparaten kan worden gecontroleerd, als de Smart Home-centrale een toegang op afstand toestaat.

supramatic

Supramatic 4

Open uw deur met de SupraMatic-aandrijving snel en eenvoudig met de handzender en rijd direct vanaf de weg uw garage binnen. Dankzij de standaard Bluetooth-ontvanger kunt u uw deur ook via de Hörmann BlueSecur-app bedienen. Zo heeft u uw deuropener altijd bij de hand op uw smartphone.  De aandrijfkap uit roestvrij staal en geeft de aandrijving een exclusief design. Bovendien wordt de SupraMatic gekenmerkt door een bijzonder laag stroomverbruik. In de stand-bymodus verbruikt deze minder dan 1 Watt. De garagedeuraandrijving SupraMatic zorgt voor een gelijkmatige verlichting van de garage door zuinige LED-verlichting. Optioneel kan de aandrijving ook met externe Smart Home-centrales worden verbonden.

Promatic 4

Met de garagedeuraandrijving ProMatic 4 opent u uw garagedeur eenvoudig en snel middels de handzender of draadloze knop. De ventilatiestand van de aandrijving zorgt ervoor dat u uw garage automatisch kunt ventileren. De ProMatic gaat bovendien bijzonder zuinig om met stroom en verbruikt in de stand-bymodus minder dan 1 Watt. Optioneel kan de aandrijving ook met externe Smart Home-centrales worden verbonden.

Ook bij garages zonder stroomaansluiting profiteert u van de voordelen van een automatische aandrijving dankzij de ProMatic Accu. Deze kan via een gebruikelijke contactdoos of bijzonder comfortabel via een optionele zonnemodule worden opgeladen.

Promatic

Contact