Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren bieden de maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Sectionaaldeuren kunnen in iedere garageopening ingebouwd worden en zijn optimaal afgedicht. Deze garagedeur biedt u meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Verkrijgbaar in diverse kleuren met ruime keuze uit motieven en oppervlakken. Zie hiervoor onze brochure.

Meer ruimte bij binnenrijden en parkeren

De sectionaaldeur biedt u optimaal comfort. Omdat de panelen in de looprails worden geleid en de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat geeft u tot veertien centimeter meer ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Door de verticale constructie kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage een auto staat geparkeerd.
U bedient de deur simpelweg met een druk op de knop van de afstandsbediening.

Goed voor uw energierekening en het milieu

Duurzame en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hoogwaardige middendichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting. Het gummi-afdichtingsprofiel, onder aan het deurblad, compenseert kleine vloeroneffenheden. Optionele vloerafdichtingen met ventilatiesleuven of ventilatieroosters in een deurpaneel zorgen voor voldoende doorstroom van frisse lucht.

Deurtype

U heeft de keuze: met de dubbelwandige garagesectionaaldeuren LPU 67 Thermo en LPU 42 kiest u voor uitstekende of zeer goede warmte-isolatie. En daarnaast voor verhoogde stabiliteit en een rustige deurloop. De enkelwandige garagesectionaaldeur LTE 42 is perfect geschikt voor vrijstaande garages, die geen warmte-isolatie nodig hebben. En als hout het exterieur van uw huis bepaalt, komt de Hörmann sectionaaldeur met vulling van massief hout van het type LTH 42 zeer goed tot zijn recht. Voor renovatieprojecten is de Renomatic deur perfect geschikt.

Contact