Kanteldeuren

De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur is veilig, heeft een tijdloos design en een uitgekiende techniek. In elke deur is ruim 50 jaar kennis van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt. De beste kwaliteit garandeert duurzaamheid en bescherming van het materiaal.

Uw eigendommen veilig in uw garage

Auto’s zijn begeerde objecten bij diefstallen. Daarom hebben we veel aandacht geschonken aan de beveiliging van onze deuren. De Berry-kanteldeur is met twee grendels uitgerust. De deurbladhoeken worden bij sluiting vast tegen het kozijn bevestigd zodat optillen praktisch onmogelijk is. Met deze, of de optionele driepuntvergrendeling, is niet alleen de auto, maar zijn ook uw andere eigendommen zoals fietsen tegen diefstal beveiligd.

Comfortabel te openen met de afstandsbediening

Bespaar u de moeite van het optillen met de hand en schaf bij de koop van een kanteldeur direct een aandrijving aan. Dit zorgt voor een comfortabel openen en sluiten. U kunt kiezen uit twee soorten aandrijvingsvarianten.

Hörmann biedt daarnaast een uitgebreid assortiment aan afstandsbedieningen. Een druk op de knop en u rijdt bij weer en wind beschut de garage binnen.

In de stijl van uw huis

Door de vrije keuze van kleur, exclusieve elementen, wel of geen geïntegreerde loopdeur, met of zonder beglazing en een variatie aan motieven en oppervlakken is een volledig individueel deurdesign mogelijk. Ook kunt u, dankzij paneelbekleding, de deur in de gevel integreren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact