Montage

Montage door Garagedeuren Doetinchem

Uw bestelling niet alleen aan huis geleverd, maar tevens vakkundig geïnstalleerd in uw garage? Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Garagedeuren die inclusief montage besteld zijn, worden altijd direct bij levering gemonteerd, zodat u meteen van een werkende garagedeur kunt genieten.

Montage door ons montageteam duurt gemiddeld zo’n drie tot vier uur, afhankelijk van de deurspecificatie en andere omstandigheden.

Zelf uw deur monteren

De meeste van de garagedeuren in ons assortiment zijn vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis en kunde helpt uiteraard, maar door middel van een geïllustreerde montagehandleiding proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen in de installatie. Onze doe-het-zelf klanten melden een gemiddelde montagetijd van zo’n zeven tot acht uur.

Telefonische ondersteuning tijdens openingsuren

Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aan lopen, belt u ons dan alstublieft op 0314-641124. Ook bij onduidelijkheden in de montagehandleiding kunt u uiteraard gerust bellen. Onze medewerkers zitten klaar om u vooruit te helpen.

Contact