Bestelprocedure

U wilt uiteraard graag helder en duidelijk weten hoe Garagedeuren Doetinchem te werk gaat, en wat u kunt verwachten wanneer u voor een product van ons kiest. Onderstaand vindt u meer informatie over de bestelprocedure.

Uitzoeken model

U kunt gebruik maken van het formulier op de pagina Prijzen voor een vrijblijvende offerte aanvraag, of u kunt in de showroom uw gewenste model uitzoeken. Indien gewenst komen wij ook bij u langs met de leverbare panelen waarbij u in alle rust het model uit kunt zoeken die u wenst.

Offerte

Nadat u kenbaar heeft gemaakt naar welk model deur uw voorkeur uitgaat, kunnen wij aan de hand hiervan en aan de hand van de afmetingen een offerte uitbrengen. Op deze offerte staan de volgende punten duidelijk weergegeven.

 1. De gewenste deurpanelen met afmetingen
 2. Eventueel montage van de deur
 3. Eventueel demonteren en afvoeren oude deur
 4. Eventueel uitgekozen garagedeur automatisering
 5. Eventuele opties waar u voor heeft gekozen zoals extra handzenders, codebedienpaneel etc.
 6. Betalingsvoorwaarden

Plaatsen order

Indien Garagedeuren Doetinchem u een offerte heeft toegestuurd, waar u zich goed in kan vinden, zijn de onderstaande vervolgstappen van toepassing.

 1. Goedkeuring van de offerte geschiedt door ondertekening en retourzending via email of post.
 2. Uw bestelling wordt in behandeling genomen; indien gewenst komen wij bij u langs om de opgegeven maten te controleren voordat uw deur in productie gaat.
 3. Wanneer uw bestelling gereed is, nemen wij contact met u op om een datum en eventueel tijd voor levering dan wel montage af te spreken. Op basis van uw voorkeuren maken we een planning, en u ontvangt een bevestiging van de leverdatum.
 4. Het lossen van één garagedeur duurt meestal niet langer dan een kwartier. Montage door onze monteur(s) duurt gemiddeld zo’n drie tot vier uur, afhankelijk van de deurspecificatie en andere omstandigheden.
 5. Betaling van de materialen geschiedt ofwel gepast contact of per PIN bij levering, ofwel via overboeking vóór de afgesproken leverdatum. Indien u ervoor kiest de montage door ons te laten verzorgen, betaalt u de kosten hiervan altijd gepast contant of per PIN ter plaatse aan de monteur(s).

Uiteraard kunt u ons te allen tijde bellen om met één van onze medewerkers de precieze details van uw situatie te bespreken. Of stuur ons een e-mail, en uw vraag wordt snel beantwoord.

Contact