Openslaande deuren

Voor een gemakkelijke toegang tot garage en bijgebouwen

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Door middel van deze oplossing blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid van uw garagedeur.

Hoogwaardige materiaalkeuze

De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid en garanderen een lange levensduur van uw garagedeur. Het hoogwaardige materiaal isoleert bovendien en voorkomt zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

Kies het model dat voldoet aan uw eisen

Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling. Dit zorgt voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan.

De openslaande deuren van Condoor hebben als basis een hoogwaardig aluminium kozijn, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in Ral 9016. Kozijn is 58mm dik en thermisch onderbroken waardoor condens en kou volledig buitengesloten worden. Standaard vulling bestaat uit 40mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern.

Uw perfecte deur samenstellen

U heeft de mogelijkheid om de openslaande garagedeuren aan uw wensen te laten aanpassen. Er is ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren, beglaasde panelen en handgrepen. Gaat uw voorkeur uit naar de blauwe panelen met een Woodgrain-oppervlak, of heeft u liever witte Silkgrain panelen inclusief raam in de deur? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid.

Contact