ConDoor

Een garagedeur van ConDoor Residential Doors is uiterlijk volledig aan te passen aan de persoonlijke wensen van uw klanten. Aan de buitenzijde krijgt de woning zo precies de gewenste uitstraling, terwijl de betrouwbare techniek aan de binnenzijde garant staat voor een eenvoudige en veilige werking.

”Op al dat moois biedt ConDoor Residential Doors tien jaar garantie.”

Een garantietermijn die we aandurven, omdat bij ConDoor Residential Doors alleen het beste goed genoeg is.

Ben u klant op zoek naar een openslaande garagedeur? Dan biedt de Luxe-Line Twin uitkomst. De Luxe-Line Single daarentegen is een zijdeur die uitstekend te combineren is met bijvoorbeeld een garagedeur. Design, isolatie en gebruiksgemak staan centraal bij beide types Luxe-Line, die thermisch onderbroken zijn. Uiteraard produceren we de Luxe-Line deuren op maat en volledig naar de persoonlijke wens van uw klant.

“Goede afsluiting geeft optimale isolatie en helpt tocht en condens voorkomen.”

Door het gebruik van duurzame materialen, is een Luxe-Line deur nagenoeg onderhoudsvrij. Luxe-Line deuren zijn uit te voeren in een reeks aan kleuren en materialen.

“De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Zo is het loopdeurdeel naar wens links of rechts te plaatsen, zowel naar binnen als naar buiten draaiend. Ook is het mogelijk om asymmetrische deurdelen te bestellen.

Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukset en cilinderslot, het vaste deel met twee schuifsloten. Op die manier zijn beide deurdelen te openen.

Voor iedere inbouwsituatie is een optimale oplossing beschikbaar, dankzij de speciaal voor de Luxe-Line ontwikkelde montageprofielen. Deze profielen bieden een perfecte afwerking aan de binnenzijde van uw Luxe-Line-deur.