Hörmann

Hörmann garagedeuren staan bekend om hun goede kwaliteit, efficiënte warmte-isolatie en goede inbraakbeveiliging. Met de juiste bediening accessoires kunnen de garagedeuren slim en veilig worden aangestuurd. De garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlakken, kleuren en designs, zodat bij elke stijl de juiste garagedeur past. Afhankelijk van de bouwsituatie en individuele wensen kan uit onderstaande deurtypes worden gekozen.

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe biedt deze garagedeur maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Berry-kanteldeuren zijn van hoge kwaliteit. Deze garagedeur is veilig te bedienen door haar geperfectioneerde, duurzame techniek. Kanteldeuren zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke staalmotieven in een aanzicht met profilering. Personaliseer uw kanteldeur door te kiezen uit verschillende kleuraccenten en deuroppervlakken.

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De dikke, stalen panelen zorgen voor de nodige stevigheid en garanderen een lange levensduur. Deze tweevleugelige, geïsoleerde deur is ook geschikt ter vervanging van een kanteldeur.

Zijdelingse sectionaaldeuren zijn door hun bouwwijze geschikt voor moeilijke inbouwsituaties. Bijvoorbeeld bij garages met schuine daken, waarbij de volledige doorrijhoogte behouden blijft. De 42 mm dikke sandwichpanelen geschuimd met polyurethaan bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. En voor een eenvoudige personendoorgang kunnen zijdelingse sectionaaldeuren ook slechts gedeeltelijk worden geopend.