Garagedeuren

Waarom garagedeuren van Hörmann?

  • Alle deuren zijn minimaal 40-42 mm dik! Zowel de sectionaaldeuren als de openslaande deuren.
  • Zeer stabiel en warmte-isolerend
  • Veelzijdige oppervlakken (alle oppervlakken gecoat!)
  • Veelzijdige beglazingsvarianten in een extreem krasvaste uitvoering
  • Garagedeuren van topkwaliteit
  • Hörmann deuren kunnen worden geleverd met loopdeur
  • Zeer uitgebreid programma van Hörmann met onder andere ook voordeuren en binnendeuren.

Wij leveren garagedeuren van de merken Hörmann vanwege hun hoogwaardige kwaliteit.

Hörmann garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening.  Zo kunt u een goed geïsoleerde en veilige garage creëren. Niet onbelangrijk: u bespaart met een garagedeur ook energie! Dit is één van de vele praktische eigenschappen van de deuren!

De sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in twee typen: met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter. Alle panelen zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer- en drukbestendig is. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Uw garagedeur is hierdoor altijd dicht. De garagedeuren zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening.

De sectionaaldeur kan worden uitgebreid met een loopdeur indien u dit wenst. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om openslaande garagedeuren te leveren en te plaatsen. Ook deze deuren kunnen wij voor u automatiseren.

Het plaatje compleet maken? Plaats een mooie voordeur in dezelfde kleur en design als de garagedeur !

Klik hier voor het overzicht van onze garagedeur modellen

Comfortabele bediening!

Bedieningscomfort zonder uit te stappen! Dankzij de elektrische aandrijving met afstandsbediening kunt u de deur comfortabel openen en sluiten vanuit uw auto. Dat is vooral zeer aangenaam wanneer het regent, het erg koud is of in het donker. 

 

Inbraakwerend

Inbrekers willen gemakkelijk en vooral snel een huis binnendringen. Oude garagedeuren maken het inbrekers gemakkelijk om in de garage binnen te komen. Alle deuren zijn leverbaar als inbraakwerend ultvoering conform SKG 2 (ook met aandrijving). 

Maximale veiligheid

Geïntegreerde en geraffineerde veiligheids-techniek voorkomt lichamelijk letsel. Al onze garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en de wettelijke veerbreukbeveiliging. De vingerknelbeveiliging voorkomt dat uw vingers of de vingers van uw kinderen beklemd raken. De veerbreukbeveiliging voorkomt het naar beneden vallen van de panelen in het geval van een gebroken veer. Een elektrische garagedeur is daarnaast voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De optildetectie zorgt ervoor dat de garagedeur blokkeert bij ongewenst bezoek, de obstakeldetectie zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk van uw kind of auto direct weer opent. Zo kunt u in alle rust genieten van uw garagedeur!

PROMATIC Garagedeur automatisering

Contact